Info

Vrijwilligers

Om het festival mogelijk te maken helpen er ieder jaar honderden vrijwilligers mee in diverse functies. Ook dit jaar zoeken we weer vrijwilligers die de organisatie voor, tijdens en na STRP Biënnale 2015 willen ondersteunen.

 

Wat kun je van STRP Biënnale 2015 verwachten?
Als vrijwilliger kun je in diverse functies helpen om het festival tot een succes te maken. Je kunt in het formulier je voorkeuren aangeven en in overleg word je zoveel mogelijk ingepland naar jouw wensen. 

 

Wat krijg je ervoor terug?
1 dienst = 1 festivaldag naar keuze gratis bezoeken* + 2 consumptiemunten
2 diensten = 2 festivaldagen naar keuze gratis bezoeken* + 5 consumptiemunten 
3 diensten = gehele festival gratis bezoeken* + 10 consumptiemunten 
4 diensten = gehele festival gratis bezoeken* + 20 consumptiemunten
5 diensten of meer = gehele festival gratis bezoeken** + 5 consumptiemunten per gewerkte dienst 

 

*Gratis toegang is helaas niet mogelijk voor het concert van Underworld op vrijdag 27 maart.
** De eerste 50 vrijwilligers die zich aanmelden voor minimaal 5 diensten en deze ook daadwerkelijk draaien, krijgen toegang tot het concert van Underworld op vrijdag 27 maart.

 

Voor enkele functies is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Om welke functies dit gaat staat aangegeven in het document ‘Functieomschrijvingen’ bij het vrijwilligersformulier. 
De belastingvrije vergoeding voor vrijwilligers onder 23 jaar is € 2,50 per uur. 
Voor vrijwilligers van 23 jaar en ouder is de onbelaste vergoeding € 4,50 per uur.

 

Op het festival wordt goed voor jou gezorgd en krijg je eten en drinken tijdens je diensten. Daarnaast ontvangt iedere vrijwilliger het festival T-shirt en bedanken we jou na het festival met een spetterend vrijwilligersfeest. Voor alle vrijwilligers sluiten wij een verzekering af zodat je WA en tegen ongevallen verzekerd bent. 

 

Wat verwacht STRP Biënnale 2015 van haar vrijwilligers?
Als vrijwilliger van het STRP Biënnale ben je representatief, minimaal 16 jaar en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal. Je dient als vrijwilliger zelf voor onderdak te zorgen en eventuele reiskosten worden niet door het festival vergoed. 

 

Aanmelden als vrijwilliger
Vind jij het leuk om het STRP team te komen ondersteunen in de voorbereiding, tijdens het festival of zelfs daarna, een kijkje achter de schermen te nemen, nieuwe mensen te ontmoeten of gewoon een gezellige tijd te hebben? Meld je dan nu aan via het vrijwilligersformulier.