Music

Len Faki

Music
za 19/11  05:00 - 07:00
Locatie
STRP 1- Klokgebouw

 

Toen Len Faki naar Berlijn verhuisde in 2003 kon hij al terug kijken op jaren van producties en het management van drie zeer gewaardeerde techno labels: Monoid, Figure en Feis. Daar heeft hij artiesten als Samuel L. Session, John Selway, Umek en The Hacker ondergebracht. In Berlijn richtte hij het sublabel Podium op, met releases door Raudive (aka Oliver Ho) en Shinedoe. Meteen na zijn eerste release stormde hij de charts van top DJs/producers zoals Luke Slater, Sven Vath en Ivan Smagghe in.

 

Terwijl hij bij Figure ziet hoe zijn eigen releases in combinaties met remixes van andere artiesten worden uitgebracht, biedt Podium exclusieve artiesten releases in combinatie met zijn eigen werk. Waar Figure is als een zware tropische regen, verschijnt Podium als een scherp begrensde hemel na de stortbui. Beide labels staan voor cutting-edge techno muziek.

 

Zijn kurkdroge, maar communicatieve DJ-stijl markeert hem als een echte gentleman achter de draaitafel, een artiest wiens sets zijn gebaseerd op passie en schoonheid. Zijn vingertoppen zijn als sensoren op de schaal van Richter, anticiperen en leiden tot uitbarstingen op de vloer. De plaats om het fenomeen te ontmoeten kan zijn Berlijn, Brazilië, Spanje, Japan of…. op het STRP Festival.

 

Youtube
Flickr
Ophalen van Flickr afbeeldingen
Lastfm
Ophalen van LastFM