Meerdere dagen
Locatie
Krabbedans- Clausplein 10 Eindhoven

 

De Krabbedans presenteert met Modebelofte 2011 de modebeloftes van morgen. Items van de meest veelbelovende eindexamenstudenten, geselecteerd door modeprofessionals, zullen getoond worden. Resultaat is een overzicht van innovatieve, experimentele en ongekende ontwerpen. Modebelofte 2011 vormt, gevat in een exceptioneel Tableau vivant vormgegeven door kunstenaar Bart Hess (welke ook het campagnebeeld van STRP 2011 gemaakt heeft), een must voor vakpubliek en modeliefhebbers.

 

De Blackbox toont films over mode van Niek Pulles, Leonie Baauw en Stijlinstituut (Bart Hess).

 

In het kader van STRP vertoont de Krabbedans de videopresentatie Wearables. De vijf video’s zijn de bevindingen van kunstenaars op zoek naar Wearables. De videopresentatie is van 16 t/m 20 november tevens te zien in de Krabbedans.

 

Wearables zijn innovaties op het grensvlak van mode en technologie. Kunstenaars en designers zochten naar de mogelijkheden en onmogelijkheden in de combinatie van textiel en techniek. Wearables zijn gerealiseerd tijdens de workshop ‘Wearable 1’ van de Digitale Werkplaats ’s-Hertogenbosch CBK.

 

Bijschrift foto: Annemarie Lips
 

Youtube
Flickr
Ophalen van Flickr afbeeldingen