Talks

Vodafone Firestarters

Talks
zo 20/11  14:00 - 15:00
zo 20/11  16:00 - 17:00
Locatie
Light Café- Klokgebouw

Vodafone Firestarters is een rondreizende talkshow die plaatsvindt tijdens evenementen rondom mode, muziek, technologie en kunst. Anno 2011 bevindt Vodafone zich te midden van een uitgebreid en innovatief netwerk. Om de kennis van dit netwerk te delen met een groter publiek, slaat Vodafone Firestarters ditmaal de handen ineen met STRP Festival.

Tijdens elke Firestarters sessie wordt gesproken over onderwerpen rondom de thema’s innovatie en mobiel internet, in dit geval op het gebied van kunst. De presentatie ligt deze keer in handen van Andrew Makkinga. In twee shows wordt er gesproken over technologie, innovatie en mobiel internet vs de kunstwereld, met elke show 4 zorgvuldig geselecteerde gasten zoals Dick Rijken, Arno Coenen en Daan Roosegaarde. De video’s van vorige shows zijn terug te vinden op www.vodafonefirstarters.nl

Wil jij zondag 20 november gratis naar de EXPO? Vodafone firestarters geeft een aantal  tickets weg zodat je bij de ronde tafel gesprekken kunt zijn. Mail het antwoord op de vraag 'Welke kunstenaar maakt volgens jou de perfecte mix van kunst en techniek?' naar rsvp@vodafonefirestarters.nl en wie weet word je uitgenodigd door Vodafone.

Youtube