AGENCY

STRP initieert, co-creëert en (co-)produceert nieuw werk waarin creativiteit, kunst en technologie innig met elkaar verbonden zijn.

Parallels, Nonotak

STRP AGENCY

De laatste twee Biënnale edities heeft STRP ingezet op het in toenemende mate initiëren, cocreëeren en (co-)produceren van nieuw werk waarin creativiteit (beeldende kunst, design, performance, muziek, multimedia, film etc) en technologie innig met elkaar verbonden zijn.

Dit heeft tot internationaal spraakmakende projecten geleid, waaronder Forest van Marshmallow Laser Feast, Superposition van Ryoji Ikeda, BLPRNT van Joanie Lemercier en Parallels van Nonotak.

STRP Award for Creative Technology

De STRP Award for Creative Technology (ACT) is een nieuwe serie prijzen voor makers die de werelden van kunst en technologie met elkaar verbinden. STRP ACT bestaat uit één prijs van 30.000 euro voor het realiseren van nieuw werk door bewezen talent en twee prijzen van 15.000 euro voor het realiseren van nieuw werk door jong talent. Tijdens STRP Biënnale 2017 worden deze werken gepresenteerd. De deadline voor inzendingen is 15 januari 2017.

Neem contact op

Stichting STRP
Torenallee 32/8
5017 BD Eindhoven
The Netherlands

+31 40 236 7228
info@strp.nl

Blijf up to date

Nieuwsbrief

Meld je aan

Volg ons hier: