STRP Festival

Festival 2021 — Collectiviteit

STRP Festival 2021 is van 3 tot en met 6 juni. Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling van het programma en we kunnen niet wachten om dit binnenkort met jullie te delen.

Afgelopen editie hebben we - in eerste instantie noodgedwongen vanwege het coronavirus - een deel van het originele programma vertaald naar online evenementen. Van Corona Essays tot een live radioshow en een reeks STRP Scenario's. Het is ons goed bevallen. Natuurlijk missen we ook iets. En onze 14 jaar ervaring in het maken van een indrukwekkend fysiek festival gooien we natuurlijk ook niet overboord.

Collectiviteit

Al voor het uitbreken van de COVID-19 pandemie besloot STRP om het jaarprogramma 2020-2021 te focussen op de spanning tussen individualiteit en collectiviteit. STRP vraagt ​​zich af hoe we een betere individualist kunnen worden die het collectief dient. En hoe kan technologie ons daarbij helpen?

Verwacht een programma vol experimentele kunst, innovatieve technologie en dialoog. Online en offline. We ontmoeten je in Eindhoven maar óók digitaal zorgen we dat er volop ruimte is om sámen met kunstenaars, denkers en andere bezoekers de programma’s te beleven. Met z’n allen, of juist heel knus helemaal in je eentje. Heb je er ook al zo'n zin in?

Schrijf je in voor onze nieuwbrief en hoor als eerste alles over STRP Festival 2021 en alle andere programma's die we in de tussentijd organiseren.

Nieuwsbrief