STRP Onderwijs

Voortgezet onderwijs, mbo, hbo en wo

STRP Festival 2020

Tijdens STRP Festival 2020 bieden we verschillende programma’s voor leerlingen, studenten en onderwijsmakers aan. Er zijn tours en workshops voor leerlingen en studenten, verschillende masterclasses van de exposerende kunstenaars voor studenten, en er is een inspiratiemiddag voor mbo-onderwijsmakers. Klik hier voor een overzicht van alle programma onderdelen, meer informatie en om je aan te melden.

STRP Onderwijs

STRP organiseert tours, talks, workshops en projecten voor leerlingen, studenten en onderwijsmakers. Dat doen we tijdens onze evenementen, zoals STRP Festival, maar ook op locatie zoals bij jou op school.

Of het nu gaat om het voortgezet onderwijs, mbo, hbo of wo, onze activiteiten zijn altijd op maat afgestemd op het niveau en interesses van de doelgroep.

Bij STRP staat de impact die technologie heeft op individu en samenleving centraal. Hoe ziet de toekomst eruit? Welke toekomst willen we? Daar denken we samen met kunstenaars, ontwerpers en denkers over na.

Met onze educatieve activiteiten stimuleren we deelnemers om te denken door te doen, en te leren door te delen. Samen denken, samen maken en samen organiseren als leeromgeving. We dagen deelnemers uit om zich tot informatie en ervaringen te verhouden. Wat vind je ervan en waarom? Hoe kunnen verschillende opvattingen naast elkaar bestaan? En kun je je opvatting bijstellen door nieuwe ervaringen? Een kritische en onderzoekende houding waarmee we een open, creatieve en sociale mentaliteit stimuleren. Volgens ons zijn deze houding en mentaliteit steeds belangrijker om jezelf staande te houden in onze snel veranderde technologische wereld.

STRP Education c Boudewijn Bollmann

Maatwerk

STRP ontwikkelt ook activiteiten op maat in samenwerking met onderwijspartners. Denk aan workshops die we afstemmen op het thema van jouw project, of het formuleren van een praktijkopdracht die deels door STRP wordt gecoacht. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Wil je vrijblijvend bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Shirley Hendrikse, shirley[at]strp.nl of 040-2367228

Programma

Laden...