STRP x Emoves

Event

Wanneer: 2 april, 20:00 - 04:00

EMOVES is in 2012 begonnen als een jaarlijks festival en is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Urban Eindhoven. Gestart door Dynamo (UrbanLab040), Area51 Skatepark en The Ruggeds, is EMOVES een platform dat urban initiatieven ondersteunt en versterkt door (jonge) makers en creatives op weg te helpen met hun plannen in en voor de stad. “Urban Culture is een verzamelnaam voor een creatieve en artistieke levensstijl gebaseerd op de mentaliteit van leren door te doen, ondernemerschap en innovatie. Het is de cultuur van jonge mensen die meestal de bestaande cultuur in de stad niet weten te vinden. We hebben in de afgelopen jaren geleerd dat de ‘do it yourself’ mentaliteit van deze scene niet verloren moet gaan.”

Tijdens STRP Festival presenteren STRP en EMOVES een explosieve collab tussen next level hip hop producer Thriftworks en next next level streetdancetalent Matthew ‘ET’ Gibbs.

“Samenwerken met STRP versterkt de creatieve geest van de stad. Wij nemen the best of Urban mee naar STRP Festival!”

Matthew ET Gibbs x Thriftworks

Thriftworks

(Berkeley, Californië) is een jonge producer van progressieve, elektronische muziek, die eclectische samples en een explosieve bas zo in elkaar laat overlopen dat zijn geluid niet langer te classificeren is – tenzij je de term ‘Downtempo Experimental Glitch’ wilt gebruiken. Verraderlijk trage hip hop beats, sublieme soundscapes en “lots of ethnic stuff” komen samen in een diep sonisch avontuur waar je voor altijd in wilt verdwalen.

Matthew ET Gibbs

(LA) leidt de weg wanneer het op Alternative Street Dance aankomt. Zijn hoogst originele, persoonlijke stijl is een vrije combinatie van Flex, Bonebreaking en Tutting. Deze verschillende dansstijlen komen via Matthew tot uiting in onnavolgbare, buitenaardse bewegingen en verhalende illusies waarin je eindeloos naar een begin of einde blijft zoeken.

Locatie

De locatie wordt binnenkort bekend gemaakt!

Datum
& Tijd

  • 2 apr.
    20:00 – 04:00