05/06/18: Night of the Nerds

STRP SHARE

Night of the Nerds 2018
5 juni 2018, Klokgebouw Eindhoven
Scholierenevent met presentaties, workshops, experiences en techtalks

Steeds meer scholen in het Voortgezet Onderwijs voelen de noodzaak om in hun curriculum aandacht te besteden aan het gebied waar technologie, innovatie, kunst en creativiteit elkaar raken. Night of the Nerds is daarvoor een inspirerend event.

Tijdens Night of the Nerds ontdekken leerlingen hoe fascinerend de wereld van innovatie, techniek en creativiteit is. Gepassioneerde nerds wijzen hen de weg in het volle programma van workshops, techtalks en ervaringen. Leerlingen komen direct in gesprek met studenten van opleidingen als HKU, TU, Fontys, Design Academy en ST. Joost: een ideale manier voor studie-ori├źntatie.

STRP werkt mee aan het programma met de workshop STRP Tilt Brush. In deze workshop gaat tekenen letterlijk en figuurlijk naar een next level. Met een virtual reality-kit teken je in een 3D-ruimte een 3D-tekening: een sculptuur waar je omheen kunt lopen, onderdoor kunt kijken, middenin kunt staan. Lukt het jou om met deze nieuwe tool vol creatieve mogelijkheden iets uit te beelden?

STRP-scholen en docenten kunnen de promotiecode STRPschool gebruiken voor gratis entree!