Pitching for Funding

CONFERENCE FOR THE CURIOUS | VPRO MEDIALAB EXPLORES THE FUTURE OF MEDIA AND STORYTELLING

Powered by Stimuleringsfonds Voor De Journalistiek

Je hebt een gedurfd scenario geschreven, een concept voor een baanbrekende AR productie ontwikkeld of een cross-mediale game bedacht en je wilt checken of je idee levensvatbaar is qua funding? Dat kan tijdens de Conference for the Curious! Je pitcht je plan in 5 minuten aan een panel van 6 senior professionals van grote fondsen, uit het bedrijfsleven en uit de omroepwereld. Zij geven jou direct feedback op inhoud, op mogelijke partnerschappen, op de mogelijke rol van hun eigen organisatie in het ontwikkelen van het idee en op de financiële haalbaarheid. Natuurlijk worden tips & tricks uitgebreid gedeeld. Pitching for funding wordt mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

Panel

In het panel Stan van Engelen (eindredacteur TV, VPRO), Liesbeth van de Kar (Coördinator NTR Digitaal), Bert-Jan Woertman (director Marketing Communications High Tech Campus), Joy Arpots (scout/aanjager Brabant C), Natasja Paulssen (directeur Dutch Rose Media) en Richard avn Tilborg (Directeur Ordina Smart).

Aanmelden om te pitchen

Niets is zo kwetsbaar als een briljant idee. Dus zijn de pitches een voor publiek besloten onderdeel van de conferentie. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Dus: heb jij een plan dat je wilt pitchen? Schrijf je dan meteen in via medialab@vpro.nl onder vermelding van Pitching for Funding. Wie het eerst komt, het eerste maalt en vol = vol! Voor deelname is een ticket voor de conferentie vereist.