STRP Sounds x HET WILD x Eurabia

HET WILD en Eurabia zijn organisatoren van eclectische dance-concepten. Ze ontmoeten elkaar tijdens STRP Biënnale en laten je dansen op de muziek van morgen.

HET WILD is een vooruitziende kracht in het Eindhovense nachtleven. Zonder hokjesgeest brengen ze frisse dj’s en live-acts naar het Stroomhuis, of hosten ze podia bij anderen. Haar resident DJ’s AfrikaBoomNada maakten ook buiten de stad furore op plekken als PITCH, Solar en Bar Rotterdam. Ze draaien hetzelfde als HET WILD programmeert: een eclectische mix van het meest dansbare dat momenteel op de wereld wordt geproduceerd en dwingt tot dansen. Of het nu Hiphop, Disco, Afrikaanse muziek of de nieuwste bastaardvorm van House is.

Onder de naam Eurabia cureerde Cairo Liberation Front, uit Tilburg, de afgelopen tijd clubavonden op onder andere ADE (in Paradiso) en Incubate. Ze programmeerden opkomende Arabische producers EN garage-bands.

Cairo Liberation Front deed haar tweede optreden ooit op STRP 2013. Ondertussen speelden ze op plekken als Dour, Pukkelpop en Art Dubai met hun Arabische trouwfeest-rave. Tijd om ze terug te vragen en de handen in elkaar te laten slaan met hun vrienden van HET WILD. Voor STRP Biënnale pakken ze extra uit met  ZEBRA KATZDengue Dengue DengueAfricaine 808Children of the Light: Warping Halos live, Cairo Liberation Front + High Wolf en AFRIKABOOMNADA.