STRP zoekt officemanager (32 uur)

van 1 maart tot 15 augustus 2020

STRP

STRP is een culturele organisatie die gelooft in de verbeeldingskracht van kunst om nieuwe inzichten op te doen. STRP brengt meerjaarlijks een uiteenlopend publiek samen om tot inspirerende toekomstscenario's te komen. Middels exposities, performances, debatavonden en een educatief programma onderzoekt STRP samen met kunstenaars, wetenschappers, publiek en critici ethische vraagstukken die de huidige technologische ontwikkelingen met zich meebrengen. Het hoogtepunt van onze activiteiten is het festival van 2 tot en met 5 april, waar alles samenkomt. STRP is een projectorganisatie met een klein team van 5 vaste medewerkers. Rondom de programma’s die we organiseren breidt het team zich uit met zo’n 3 – 20 freelancers voor de productie en organisatie.

Profiel

Als officemanager ben je de spin in het web. Je houdt van regelen en dingen voor elkaar krijgen. Je hebt affiniteit met het voeren van administratie en hebt daar ook ervaring in. Je bent communicatief vaardig, geordend en zorgvuldig en bent niet bang om mensen aan te spreken op de gemaakte afspraken. Je werkt met deadlines en bent stressbestendig. Ervaring in de culturele sector en kennis van de wereld van fondsen en subsidies is een pré. Je kunt goed samenwerken maar kunt ook zelfstandig goed uit de voeten.

Wat ga je doen?

Financiële taken
- Facturenstroom inkoop- en verkoop coördineren
- Ondersteuning financiële stromen tijdens het festival
- Rapportages opstellen in samenwerking met het boekhoudkantoor
- Contact met boekhouder voor BTW-aangifte
- Beheer van de kantoorkas

Overige taken
- Beheer ICT inclusief Dropbox
- Opstellen / bijhouden overall planning
- Planning en verslaglegging vergaderingen
- Inkoop- en voorraadbeheer
- Telefoon- en postafhandeling
- Verhuur materialen coördineren
- Ondersteuning verwerking gastenlijst
- Agenda’s bijhouden
- HRM-zaken coördineren
- Ondersteuning aanvragen / indienen verantwoordingen bij fondsen en subsidienten
- Contact met leveranciers zoals schoonmaakdienst, alarmcentrale, etc.

Meer info

De aanstelling is voor 32 uur per week wegens zwangerschapsvervanging. Het betreft een dienstverband voor 5,5 maand. De functie is ingeschaald in schaal 7 van de salaristabel gemeenteambtenaren. Dat betekent maximaal €3.114, afhankelijk van leeftijd en ervaring, op basis van een 40-urige werkweek. Solliciteren kan door een motivatie plus CV te sturen naar vacatures@strp.nl. Sollicitaties dienen vóór 7 februari 2020 bij ons binnen te zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 18 en vrijdag 21 februari vanaf 16 uur. Extra informatie over deze vacature kan opgevraagd worden bij Tim Roeleveld, zakelijk leider, via tim@strp.nl.