Vrijwilligers

Vrijwilligers

Om STRP Biënnale mogelijk te maken helpen er ieder jaar honderden vrijwilligers mee in diverse functies. Ook deze editie zoeken we vrijwilligers die de organisatie voor en tijdens STRP Biënnale 2017 willen ondersteunen. Als vrijwilliger kun je in diverse functies helpen om het festival tot een succes te maken. Je kunt in het aanmeldformulier je voorkeuren aangeven. Uiteraard word je zoveel mogelijk ingepland naar jouw wensen.

Wat krijg je ervoor terug?
Voor enkele 
functies is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar. Om welke functies dit gaat staat aangegeven in het document Functieomschrijvingen 2017. De belastingvrije vergoeding voor vrijwilligers onder de 23 jaar is € 2,50 per uur. Voor vrijwilligers van 23 jaar en ouder is de onbelaste vergoeding € 4,50 per uur. Voor alle vrijwilligers geldt het volgende schema:

Aantal diensten

Aantal munten

Gratis toegang

1 dienst

4 munten

1 dag naar keuze

2 diensten

8 munten

2 dagen naar keuze

3 diensten

12 munten

alle dagen

4 diensten of meer

5 munten per dienst

alle dagen

Op het festival wordt goed voor jou gezorgd. Tijdens je diensten krijg je je eten en drinken. Daarnaast ontvangt iedere vrijwilliger een officieel STRP Biënnale T-shirt. We bedanken jou na het festival met een spetterend vrijwilligersfeest.

Wat verwacht STRP Biënnale 2017 van haar vrijwilligers?
Als vrij
williger van STRP Biënnale ben je representatief, minimaal 16 jaar oud en heb je een goede beheersing van de Nederlandse en/ of Engelse taal. Je dient als vrijwilliger zelf voor onderdak te zorgen. Eventuele reiskosten worden niet vergoed.

Aanmelden als vrijwilliger
Vin
d jij het leuk om de crew te komen ondersteunen, een kijkje achter de schermen te nemen, nieuwe mensen te ontmoeten of gewoon een gezellige tijd te hebben? Meld je dan nu aan via het vrijwilligersformulier.

Overige informatie: Arboregels STRP Biënnale 2017