×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Another Green World: Bram Stadhouders

Music — Concert

Another Green World is een combinatie van een soundwalk en kleinschalige live optredens op een wel heel bijzondere plek. Beleef het Philips de Jonghpark en Voedselbos van De Wielewaal zoals je niet eerder hebt gezien en gehoord.

Vandaag live op het podium: Bram Stadhouders.
17:00u [UITVERKOCHT]
20:00u

Beperkt aantal kaarten beschikbaar, in een coronaproof opstelling.

Geïnspireerd door het gelijknamige legendarische album van soundscape-pionier Brian Eno maakten zes Nederlandse elektronische acts elk twee nieuwe composities die je op de kaart in de soundwalk-app kunt vinden. De ervaring wordt gestuurd door de luisteraar: het pad dat je kiest dicteert de muziek die je hoort, en geen twee bezoeken zullen precies hetzelfde zijn. Zet je hoofdtelefoon op, loop rond en creëer je eigen festival tracks met soundscapes die gekoppeld zijn aan de mooiste plekken in het Philips de Jonghpark.

Bram Stadhouders

Bram Stadhouders wordt beschouwd als een van de meest innovatieve Nederlandse improvisatoren/componisten. Hij weet op overtuigende wijze een brug te slaan tussen verschillende muziekwerelden, zoals de combinatie tussen klassieke- en improvisatiemusici, elektronische ambient soundscapes en jazz, compositie en improvisatie. Zijn vernieuwingsdrift heeft hem een flinke staat van dienst opgeleverd en 12 uitgebrachte albums.

© Ankie van Kasteren

Soundwalk

De soundwalk app is ontwikkeld door de Tilburgse geluidskunstenaars Strijbos & Van Rijswijk. Naast de composities van Jameszoo, Konduku, Amy Root en Bram Stadhouders hebben Mathilde Nobel en Strijbos & Van Rijswijk muziek geschreven voor deze app. Neem een eigen koptelefoon en mobile device mee voor de volledige ervaring.

Download hier de app voor Apple en Android.

Soundwalk map Philips de Jonghpark

Praktische info

Vanwege de huidige corona-maatregelen is dit een concert met zitplekken. Het concert start met een korte soundwalk door het Voedselbos waarna je begeleidt wordt naar het podium voor een optreden van 45 minuten.

De Another Green World soundwalk in het Philips de Jonghpark is 24/7 beschikbaar via de app. Je bent vrij om de route te bewandelen voor of na het concert.

Another Green World is een samenwerking tussen STRP en Unusual Suspects.
Ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds and Gemeente Eindhoven.

Met veel dank aan de generositeit en medewerking van oud-Philips-man en stadgenoot Jan Post.

Waar is het?

Voedselbos
Elburglaan 8
5651 EJ Eindhoven