×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Pers

Samen met het publiek, kunstenaars, ontwerpers, media-makers en denkers verkent STRP de relatie tussen kunst, technologie en grote maatschappelijke vragen. In de vorm van diverse evenementen en een jaarlijks festival in het voorjaar gaat de in Eindhoven gevestigde organisatie de dialoog aan rondom speculatieve toekomstscenario’s.

Press

Terwijl het idee van het oneindig voortbestaan van de aarde steeds onwaarschijnlijker wordt, neemt de wens voor een eeuwig leven in de digitale cloud alsmaar toe. STRP Festival 2022 nodigt kunstenaars en publiek uit om mee te denken over de betekenis van (on)eindigheid en eventuele alternatieve scenario’s voor onze toekomst. Welke strategieën kunnen we bedenken om te breken met onze verslaving aan materiële groei? En hoe kan technologische vooruitgang zorgen voor verbintenis in plaats van verlatenheid?

Van 7 tot en met 10 april waren kunstenaars, denkers en performers vastberaden om antwoorden te vinden op deze vragen. Vier dagen lang stonden diverse locaties in het centrum van Eindhoven in het teken van visuele kunst, technologische perspectieven, experimentele dialogen en muzikale optredens.

Bekijk foto's van STRP Festival 2022

Contact

press@strp.nl