×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Tim Reaper x Yungh Singh x Latoya

STRP Club Night

Tim Reaper

Weinig artiesten zijn zo voortgekomen uit de recente opleving van de jungle als Tim Reaper, wiens explosieve producties hem snel wijdverbreide bijval hebben opgeleverd. De DJ en labelbaas van Future Retro London is liefhebber van alles wat met jungle, drum&bass en hardcore te maken heeft. Bekend om zijn snelle breakbeats, cut-and-paste samples en wortels in de Caribische soundsystem-cultuur van Londen, is jungle niet voor de zwakke van hart. Deze muziek bestaat in zijn meest ware vorm op het hoogste volume, wanneer de basfrequenties aan je skelet beginnen te rammelen en je elke uitbarsting van onder druk gezet geluid door je haar kunt voelen gaan.

Yung Singh

De sound van Yung Singh is stevig geworteld in de UK-soundsystem cultuur. Vroege invloeden van zijn jeugd rond hip-hop, jungle en punjabi sounds zorgden later voor een doorbraak van zijn DJ-carrière bij de belangrijkste Londense podia Corsica Studios, Fabric en XOYO. Als kernlid van de toonaangevende Aziatische underground crew Daytimers staat Yung Singh aan het front van een bloeiende nieuwe scene voor de Zuid-Aziatische diaspora - bewustmaking van deze gemeenschap en haar geschiedenis binnen de Britse dansmuziek staat hierin centraal. In het wereldwijde nachtleven is hij een DJ in de voorhoede van de drang naar culturele verandering met een spervuur van energieke hardcore, ongeacht bpm, genre of locatie.

Latoya

Binnen de elektronische muziekscene van Utrecht is Lisa Molle op meerdere niveaus een onmisbare katalysator; als organisator en curator op podia en festivals in de stad en als een van de programmeurs van Stranded FM. Als DJ Latoya neemt Molle die energie mee in de vorm van future club, footwork, hiphop, UK garage, dub en breakbeat.

Waar is het?

The Kingstonian
Vestdijk 25
Eindhoven