×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

STRP Digital 2023

Festival 2023 — The Art of Listening

STRP Digital

Welkom op de digitale festivalomgeving van STRP Festival 2023. Ervaar twee nieuwe hybride kunstwerken, bekijk alle STRP Scenario's live en luister STRP Frequencies terug.

Online Expo

STRP Festival wil voorloper blijven op het gebied van hybride technologie en beeldende kunst. De hybride projecten verbinden het online en on-site publiek in Eindhoven: digitale en fysieke bezoekers beïnvloeden beide het werk.

De werken zijn tot stand gekomen met steun van Cultuurloket DigitAll.

STRP Scenario's

STRP Scenario’s verkennen de ethiek van technologie en de impact ervan op individu en samenleving. We gaan de dialoog aan met kunstenaars, denkers en jou. STRP gelooft dat de toekomst experimenteel is en in samenwerking wordt gecreëerd. Om toekomstscenario's te verkennen, werken we daarom samen met creatieve co-creatoren om het traditionele format van conferenties te ontwerpen en opnieuw uit te vinden, zowel on-site als online. Verwacht geen lange keynotes en discussies, STRP Scenario's zijn hybride en leuk!

Frequencies

Tijdens het festival kon je dagelijks luisteren naar Frequencies, een live radiostation waarin radiomakers, dj’s en podcastmakers de ‘kunst van het luisteren’ onderzochten. Een afwisselend programma met live onderzoek, podcasts, kunstenaarspresentaties, nagesprekken en dj’s, met o.a. Loma Doom, Kunstmatig, Elevator Radio, Annebel, Cara Mayer en monk.ts.

Programma

Laden...