×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Inspirerende gesprekken over Collectiviteit

Luzia Heu, Scott Shigeoka, Lundahl & Seitl

Sprekers

Luzia Heu
Luzia Heu is universitair docent Interdisciplinaire Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Ze bestudeert eenzaamheid in verschillende culturen, met een specifieke focus op hoe culturele normen ervaringen eenzaamheid beïnvloeden. Ze koppelde haar multi-cultureel onderzoek aan een filmproject over eenzaamheid, met de definities, oorzaken en remedies. De film is binnenkort beschikbaar op loneliness-across-cultures.com.

Scott Shigeoka
Scott Keoni Shigeoka (zij/hij) is een creatief directeur die momenteel een 10-jarig programma leidt om nationale inspanningen te versterken die verdeeldheid overbruggen en genezing in de VS bevorderen. Diens werk is te zien geweest in The New York Times, Rolling Stone, Variety magazine. Scott heeft gewerkt bij sociale ondernemingen, non-profitorganisaties, filantropie en creatieve bureaus, en bij ontwerpbureau IDEO (private foundation en education startup). Ze zijn een fellow bij U.C. Berkeley's Greater Good Science Center en werken samen met techbedrijven zoals GoDaddy en muzikanten zoals David Byrne (The Talking Heads).

Lundahl & Seitl
Martina Seitl (choreografie) en Christer Lundahl (beeldende kunst) zijn een duo uit Stockholm en Londen en ze spelen, onderwijzen, spelen met choreografie, VR en architectuur en creëren antidisciplinaire kunstwerkervaringen. Ze activeren meeslepende toestanden als een filosofisch hulpmiddel om de grenzen en verbindingen tussen de levenden, verschillende objecten, technologieën, plaatsen en omgevingen te observeren.

Beperkte plaatsen beschikbaar. Deze sessies zijn in kleine groepen.
Let op, deze sessies werken op inschrijving na aankoop van ticket.

Co-creator Building Conversation

Building Conversation is een platform voor Dialogical Art, dat zich concentreert op de ontmoeting van kunst, conversatie en samenleving. In de dialogische kunstbeweging, die in de jaren zeventig ontstond, wordt het gesprek zelf gepresenteerd als een kunstwerk. Op basis van deze politiek geëngageerde artistieke praktijk ontwikkelt Building Conversation voorstellingen die zijn geïnspireerd op bestaande conversatiepraktijken van over de hele wereld.