×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

JFDR x Kieran Brunt x Benjamin Glorieux

The End of Infinity

De IJslandse singer-songwriter/producer Jofridur Akadotir (JFDR), Britse zanger/componist Kieran Brunt en Belgische cellist/componist Benjamin Glorieux gaan een gezamenlijk avontuur aan, op zoek naar nieuwe verbindingen tussen klassieke en elektronische muziek. Geen gekke combinatie als je bedenkt dat Glorieux met behulp van live electronics Bachs beroemde cellosuites een nieuw perspectief gaf. En Brunt eerder samenwerkte met artiesten zoals Nils Frahm, Jónsi, Terry Riley en Anna von Hausswolff.

Diezelfde Brunt vroeg JFDR een paar jaar geleden voor een feature op het album van z’n elektronische duo Strange Boy. Dat beviel zo goed dat een hernieuwde samenwerking niet kon uitblijven. Met The End of Infinity zal het trio een uur durende song cycle maken die vertelt over onze omgang als nederige aardbewoners met thema’s als oneindigheid, onzekerheid, leven en dood.

JFDR: zang, gitaar, toetsen, live electronics
Kieran Brunt: zang, viool, toetsen, live electronics
Benjamin Glorieux: cello, zang, live electronics

Een productie van B-Classic (België) in samenwerking met STRP Festival (Nederland) en C-Mine Genk (België) in overeenkomst met NEWFORM.

Waar is het?

Paterskerk
Tramstraat 37
5611 CR Eindhoven