×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

STRP kondigt twee clubavonden aan!

STRP
1 min leestijd
24 feb 2022

Tijdens STRP Festival 2022 is het gloednieuwe Kingstonian aan de Vestdijk de locatie voor twee rauwe STRP Club Nights tot diep in de nacht. Op vrijdag 8 april laten Tim Reaper en Yung Singh hun beste platen horen, en op zaterdag 9 april slaat STRP de handen ineen met het Eindhovense collectief Mozem en DJ’s Interstellar Funk en Moody Mehran.

STRP Club Night: Yung Singh, Tim Reaper, Latoya

Op vrijdag zorgden de sounds van Yung Singh en Tim Reaper voor een spervuur van energie. Waar Yung Singh zijn wortels heeft liggen UK-soundsystem cultuur met invloeden van hip-hop, jungle, hardcore en punjabi sounds, staat DJ en labelbaas Tim Reaper vooral bekend om zijn snelle breakbeats, cut-and-paste samples en wortels in de Caribische soundsystem-cultuur van Londen. De Utrechtse DJ Latoya maakt de line-up voor deze avond compleet.

Check het evenement!

STRP x Mozem Club Night: Interstellar Funk, Moody Mehran, MYRA

Met een scherp oor voor tijdloze melodieën en een gegronde kennis van synthesizers en drumcomputers creëert de Amsterdamse DJ en producer Interstellar Funk een muzikale trip om geest en hart te verruimen. De muziek van de Iraans-Nederlandse DJ Moody Mehran laat zich niet labelen. Hij haalt zijn inspiratie uit de meest uiteenlopende stijlen, maar altijd met een van nature ingebakken passie voor de beste elektronische muziek. De in Eindhoven woonachtige DJ MYRA sluit deze zaterdagavond aan als Resident DJ.

Check het evenement!

Tickets

Tickets voor de twee clubavonden zijn alleen online verkrijgbaar via de ticketshop.