×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Becoming Time Rebels

Online scenario #13 — Festival 2021

STRP Scenario #13

Hoe zorg jij voor toekomstige generaties? Hoe betrek jij je eigen leven bij de grote vraagstukken van deze tijd? Raken we sterker verbonden met elkaar, natuur, de planeet, het universum als we actief een vorm geven aan het verhaal van onze generatie?
Het lijkt alsof we verleerd zijn om te dromen. Onze zorgen en verlangens worden bepaald door de korte termijn. Reclames, problemen en verleidingen trekken onze aandacht. In de present-shock van een voortdurend nu, kan machteloosheid, eenzaamheid of wanhoop toeslaan. We zien veel reacties, op social media, op kunst, op politieke uitingen. Een snelle mening, en daarna laten we het even snel weer los. Maar welke idealen leven er in jou? En kun je die uiten?

STRP Scenario #13 zoekt collectieve verbinding, niet alleen tussen mensen in het nu, maar ook met het niet-menselijke, en dwars door de tijd. Je hoort er hoe jij je kan verhouden tot het grotere verhaal. En welke rol jij kan spelen in deze wereld vol welvaart en vermaak.
Neem deel aan de audio wandeling, verwerf inspirerende voorbeelden van tijdrebellie en ga met ons, met een aantal voorbeelden, op zoek naar een lange termijn-aanpak voor een van de vijf thema’s: cultuur, democratie, rechtssysteem, educatie en gezondheid.

Co-creator Merlijn Twaalfhoven

Programma

Laden...