×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Infinity Walks

Hosted by KONT

Let op: Voor dit werk dien je naast een STRP Expo ticket hier ook een tijdslot te boeken.

STRP laat jou, samen met de deelnemende kunstenaars en denkers, graag nadenken over de verbinding tussen mensen, natuur, kunst, techniek en samenleving. De dialoog wordt op gang gebracht door onder andere de Infinity Walks. Elke festivaldag kun je met een kunstenaar mee op een wandeling. Het onderwerp van het gesprek tijdens de wandeling is onder meer Infinity, het thema van STRP 2022. Samen met de kunstenaar reflecteer je op de impact van technologie op het individu en de maatschappij. Loop en denk mee!

KONT

De wandelsessies worden gehost door KONT. Het fluïde, artistieke en lokale Eindhovense platform KONT initieert verrassende samenwerkingen tussen kunstenaars en niet-kunstenaars. Hoewel veel kunstenaars, net als een hoop anderen, worstelen met overproductie, probeert KONT deze druk zo goed mogelijk te weerstaan. Daarom heeft het platform vier kunstenaars uit het eigen, Eindhovense netwerk uitgenodigd om een wandeling met je te maken. Een wandeling die ongeveer 2 uur duurt en waarin we samen vertragen. De kunstenaars zijn niet vertegenwoordigd in de STRP expo; de wandeling is dus de enige manier om hun werk te ervaren.

De Infinity Walks zijn gecureerd door Griet Menschaert.

Ahn Sung-Hwan How to Run from the Sun

Door de groei van technologie en wetenschap neemt de levensverwachting van mensen toe. We hebben geen eeuwig leven, maar blijven wel iets langer op aarde. Daardoor zoeken we naar steeds meer manieren om deze tijd optimaal te benutten, bijvoorbeeld door rijk te worden en fit te blijven. Tijdens deze wandeling wil kunstenaar Ahn Sung-Hwan je in een ambivalente situatie brengen in de hoop natuurlijk te zijn (degrowth), maar ook jong te blijven dankzij high-growth technologie. Tijdens de wandeling zal Ahn Sung-Hwan veranderen in een meditator en met de wandelaars genieten van een langzame tijd en zon met traditionele Koreaanse thee.

Waar is het?

Pullman
Vestdijk 47
Eindhoven