Impossible Conversation on Collectivity

Building Conversation

Heb je ooit deel uitgemaakt van, of je geïsoleerd gevoeld van een collectief of gemeenschap? Op welke manieren komen mensen samen via wetenschap, politiek, technologie, religie, sociale bewegingen en cultuur? Wanneer maak je deel uit van een collectief? En hoe ervaren we dit online? Impossible Conversation on Collectivity onderzoekt inspirerende manieren om over collectiviteit te praten, en om collectief te praten.

Doe mee om met iemand anders te reflecteren op basis van persoonlijke ervaringen over collectiviteit. We onderzoeken samen wat collectiviteit voor ons betekent en ook wat er gebeurt als we online samen zijn.

Dit gesprek is geïnspireerd door een jezuïetenmethode waarbij je vertraagt ​​en persoonlijke beelden verbindt door samen te schrijven, lezen en spreken.

Schrijf je nu in, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
Je ontvangt een bevestigingsmail met de link naar het online evenement.

Programma

16:00 - 18:00u Impossible Conversation on Collectivity

Building Conversation

Building Conversation is een platform voor Dialogical Art, dat zich concentreert op de ontmoeting van kunst, conversatie en samenleving. In de dialogische kunstbeweging, die in de jaren zeventig ontstond, wordt het gesprek zelf gepresenteerd als een kunstwerk. Op basis van deze politiek geëngageerde artistieke praktijk ontwikkelt Building Conversation voorstellingen die zijn geïnspireerd op bestaande conversatiepraktijken van over de hele wereld. www.buildingconversation.nl

Foto; Laura Mentink