×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Koop nu je ticket voor STRP Festival 2022!

STRP
2 min leestijd
3 feb 2022

Ben je klaar voor vier dagen vol tentoonstellingen, experimentele dialogen en concerten? Van 7 tot en met 10 april 2022 bezoek je STRP Festival 2022 op verschillende locaties in het centrum van Eindhoven. Tickets voor STRP Festival 2022 zijn nu verkrijgbaar!

Dit jaar biedt STRP verschillende tickets aan. Voor wie de fysieke STRP Expo en activiteiten op alle locaties in Eindhoven wil bezoeken zijn dagtickets beschikbaar. Voor de vier dagelijkse STRP Scenario’s en alle concerten uit het muziekprogramma bestel je losse tickets. Omdat dit jaar gewerkt wordt met een maximale capaciteit kan het zijn dat het festival uitverkocht raakt. Bestel je ticket daarom snel om zeker te zijn van een bezoek! Voor online bezoekers van de Digital Expo en de livestreams van alle STRP Scenario’s is er het STRP Digital ticket. Studenten en jongeren tot en met 25 jaar bezoeken STRP Festival 2022 tegen gereduceerd tarief. Kinderen tot en met 11 jaar bezoeken het festival gratis. En goed om te weten: Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.
Op STRP Festival 2022 ontmoet je kunstenaars, denkers en performers die het thema 'Het einde van oneindigheid' verkennen. Vier dagen lang staan verschillende locaties in het centrum van Eindhoven in het teken van beeldende kunst, technologische perspectieven, experimentele dialogen en muzikale performances.