×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Open Call STRP x RftP: All you can’t eat

STRP
2 min leestijd
22 feb 2022

Dit jaar slaat STRP de handen ineen met Residency for the People voor een Open Call rondom het festivalthema: Het einde van oneindigheid. Tijdens STRP Festival 2022 vind je in Residency for the People namelijk niet alleen de officiële STRP bar, maar ook kun je deelnemen aan een residentie rondom de 'all you can eat' cultuur van nu.

Vraag jij je – net als wij – soms af of ‘all you can…’ is wat de wereld nodig heeft, en heb je een plan om met deze mate van overconsumptie om te gaan? Meld je dan aan voor de STRP x RftP residentie: All you can’t eat! Je hoeft geen kok, ontwerper of kunstenaar te zijn om je project in te dienen voor deze Open Call. Of je nu een recept bedenkt, een diner organiseert, een servies ontwerpt, of een performance, kookshow, workshop of iets heel anders wil uitvoeren; de keuze is aan jou. Het geselecteerde project wordt getoond, uitgevoerd of gekookt op het hoofdkantoor van Residency for the People aan de Kerkstraat 1 tijdens STRP Festival 2022 (7-10 april). Het project wordt begeleid door Waew van het Waew Food Programme.

Belangrijke data

Open call: 20 februari t/m 4 maart
Residentie: 7 maart t/m 5 april
Presentatie: 7 april t/m 10 april

Fee

Er is één plek beschikbaar in deze residentie. Je ontvangt 250 euro voor deelname en nog eens 250 euro voor materiaal/productiekosten voor het project.

Deelnemen

Wil je meedoen? Stuur een email naar opencall@residencyforthepeople.com waarin je vertelt wie je bent en wat je plan zou zijn. Dit kan een korte geschreven tekst zijn, maar je mag het ook uitleggen in een afbeelding, via video of audio; wat voor jou het prettigst is. Zorg wel dat je het voor 4 maart instuurt!