×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept
Tickets

An Evening with Jonathan Safran Foer

Online Scenario — STRP Scenario #9

Tijdens STRP Scenario #9 onderzoeken we samen met auteur Jonathan Safran Foer verschillende methoden van collectieve en individuele actie. Zijn meest recente boek 'We Are the Weather - Saving the Planet Begins at Breakfast' is een oproep tot actie. De wetenschap is duidelijk: wat we eten is van enorme invloed op klimaatverandering. Waarom is het dan toch zo lastig is om hier naar te handelen? Foer presenteert het essentiële debat van onze tijd zoals niemand anders dat kan: in een doordacht en levendig betoog, vol wetenschap, filosofie én een oplossing.

De avond wordt ingeleid met de vertoning van een fragment uit het werk Models of Environmental Literacy van kunstenaar Tivon Rice. Na afloop van het evenement krijgen kaartkopers een wachtwoord waarmee ze online het hele werk kunnen bekijken.

Voor onze podcast STRP's 15 minuten with.. belde moderator Roanne van Voorst alvast met Jonathan Safran Foer voor een kort gesprek over opgroeien, eten, social media en collectiviteit. Een mooi voorproefje van wat je tijdens het evenement komende donderdag kunt verwachten. Zorg dat je erbij bent, en koop snel een kaartje.

Het belooft een bijzondere avond te worden!

Bereid je voor op dit STRP Scenario en lees Het klimaat zijn wij en doe mee aan STRP Book club op 21 september. Koop het boek bij je favoriete lokale boekhandel, zoals bij onze vrienden bij Van Piere in Eindhoven.

Programma

Laden...