×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Another Green World

Concert & Soundwalk — Met o.a. Bram Stadhouders, Jameszoo, Konduku and Amy Root

Another Green World is een combinatie van een soundwalk en kleinschalige live optredens op een wel heel bijzondere plek. Beleef het Philips de Jonghpark en Voedselbos van De Wielewaal zoals je niet eerder hebt gezien en gehoord.

Geïnspireerd door het gelijknamige legendarische album van soundscape-pionier Brian Eno maakten zes Nederlandse elektronische acts elk twee nieuwe composities die je op de kaart in de soundwalk-app kunt vinden. De ervaring wordt gestuurd door de luisteraar: het pad dat je kiest dicteert de muziek die je hoort, en geen twee bezoeken zullen precies hetzelfde zijn. Zet je hoofdtelefoon op, loop rond en creëer je eigen festival tracks met soundscapes die gekoppeld zijn aan de mooiste plekken in het Philips de Jonghpark.

Soundwalk

De soundwalk app is ontwikkeld door de Tilburgse geluidskunstenaars Strijbos & Van Rijswijk. Naast de composities van Jameszoo, Konduku, Amy Root en Bram Stadhouders hebben Mathilde Nobel en Strijbos & Van Rijswijk muziek geschreven voor deze app. Neem een eigen koptelefoon en mobile device mee voor de volledige ervaring.

Download hier de app voor Apple en Android.

Soundwalk map Philips de Jonghpark

Another Green World is een samenwerking tussen STRP en Unusual Suspects. Ondersteund door Fonds Podiumkunsten, Prins Bernhard Cultuurfonds and Gemeente Eindhoven.

Met veel dank aan de generositeit en medewerking van oud-Philips-man en stadgenoot Jan Post.

Programma

Laden...

Waar is het?

Voedselbos
Elburglaan 8
5651 EJ Eindhoven