×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

STRP Onderwijs

Programma's voor het voortgezet onderwijs, mbo en hbo

STRP organiseert tours, workshops, projecten en bijeenkomsten voor leerlingen, studenten en onderwijsmakers. Dat doen we tijdens onze evenementen, zoals STRP Festival, maar ook op locatie zoals bij jou op school of jouw event.

Met de onderwijsprogramma’s van STRP verkennen jongeren de creatieve mogelijkheden van technologie, reflecteren ze op technologische ontwikkelingen en ontdekken ze hoe technologie kan helpen bij de grote vragen en uitdagingen van onze tijd. In een tijd waarin veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen en verandering de enige constante is, vindt STRP het van belang dat jongeren onderzoekend, kritisch en creatief zijn. We stimuleren jongeren om na te denken over wat zij zelf vinden en wat zij zelf wensen. Zo ervaren zij dat ze zelf richting kunnen geven aan de toekomst. Via de weg van verbeelding en de denk- en verbeeldingskracht van kunstenaars komen we tot nieuwe opbouwende toekomstscenario’s.

Maatwerk en samenwerking

STRP ontwikkelt ook programma’s op maat in samenwerking met onderwijspartners. Denk aan een workshop afgestemd op jouw eigen thema, of het formuleren van een praktijkopdracht die deels door STRP wordt gecoacht. Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Wil je vrijblijvend bespreken wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Shirley Hendrikse, shirley[at]strp.nl of 040-2367228.

Op de hoogte blijven

Schrijf je in voor de STRP Onderwijsnieuwsbrief. Je ontvangt alleen een mailing wanneer er onderwijs gerelateerd nieuws is, maximaal eens per maand.

Programma

Laden...