×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Koop nu je ticket voor STRP Festival 2023!

STRP
2 min leestijd
13 dec 2022

In het voorjaar van 2023, van 13 tot en met 16 april, neemt STRP Festival wederom een aantal locaties in de Eindhovense binnenstad over. Onder het thema The Art of Listening toont STRP zo’n 12 werken die ingaan op het belang van luisteren. In drie STRP Scenario’s wordt het thema verder uitgediept aan de hand van experimentele online/ on-site hybride formats met creatieve co-creatoren. Tickets voor STRP Festival 2023 zijn nu verkrijgbaar!

STRP Expo

Reguliere tickets voor de STRP Expo zijn 20 euro. Voor studenten of jongeren onder 25 jaar is het STRP Expo ticket 10 euro. Een STRP Expo ticket is dit jaar alle vier de festivaldagen geldig.

STRP Scenario

Een regulier ticket voor een van de STRP Scenario’s is 10 euro. Studenten en jongeren onder de 25 jaar betalen 5 euro voor een STRP Scenario Ticket.

STRP Digital Ticket

Ook dit jaar biedt STRP een online/hybride programma als aanvulling op het festival in Eindhoven. Met een STRP Digital Ticket bezoek je alle online STRP Scenario’s en een aantal online hybride werken en ervaringen. Een STRP Digital Ticket is 5 euro.
Kinderen tot 10 jaar mogen gratis naar STRP Festival 2023.

Let op: Tickets zijn alleen online verkrijgbaar.
Thumbnail tickettabel 1

The Art Of Listening

In onze maatschappij verkiezen we zien boven horen en spreken boven luisteren. Zelfexpressie is wat het denken, de wetenschap en onze sociale mediawaarde drijft. Nu sociale media dienen als megafoon voor de massa, en iedereen op elk moment zijn mening kan geven, vraagt STRP zich af wie er nog is om te luisteren. Hoe kunnen we de kunst van het luisteren herwaarderen en opeisen? Met deze vraag zoekt STRP de samenwerking op met kunstenaars, ontwerpers, denkers en makers om het thema Luisteren te vertalen naar originele, kritische en innovatieve werken of scenario’s voor de toekomst.
Benieuwd naar het programma van STRP Festival 2023? Bekijk hier de eerste namen van de STRP Expo en de drie STRP Scenario’s!

Heb je vragen over STRP Festival 2023? Check de FAQ!