×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Bereid je voor op STRP Festival 2022!

STRP
5 min leestijd
6 apr 2022

We kijken er enorm naar uit om je te verwelkomen op het eerste 'live' STRP Festival in drie jaar tijd, van 7 t/m 10 april in de binnenstad van Eindhoven! In dit artikel lees je alles wat je moet weten over deze editie van het festival. En we wensen je alvast heel veel plezier met je bezoek!

Tickets

Zorg ervoor dat je online je STRP Ticket aanschaft voor je bezoek. Met je Expo dagticket kun je de expo bezoeken op de datum van je keuze. Voor aanvang van je bezoek ruil je dit e-ticket in voor een polsbandje bij de ticketbalie in het Pullman Hotel. Hiermee krijg je toegang tot alle deelnemende expo locaties van STRP Festival 2022. Tickets voor STRP Scenarios, STRP Music of STRP Club Night geven je toegang tot het specifieke evenement op de datum en tijd vermeld op het ticket.

Waar moet ik beginnen?


Om de STRP Expo te bezoeken, heb je een STRP polsbandje nodig. In het Pullman Hotel vind je de ticketbalie waar je je e-ticket kunt omwisselen voor een polsbandje. Hier vind je ook een informatiebalie met onder andere een plattegrond van het festival en de route die we je aanbieden door de Expo. En er is een STRP Café om je STRP dag goed te beginnen!

Bekijk hier de plattegrond van het festival!


Locaties en route


STRP Festival 2022 vindt plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Eindhoven. De Expo is te vinden in het Pullman Hotel, DOMUSDELA, De Heuvel, en Piazza. Het STRP Music programma vindt plaats in het Muziekgebouw, de Paterskerk en de Catharinakerk en de twee clubavonden in The Kingstonian. Het STRP Scenario’s programma vindt plaats in Pullman (op 7, 8 en 9 april) en in de tuin van DOMUSDELA (10 april). Alle locaties zijn op loopafstand.

Om de STRP Expo optimaal te beleven, bieden we een route langs alle locaties. Je vindt de route op de festival plattegrond, of volg de STRP route-aanduiding op de grond door de stad!

Openingstijden


De STRP Expo is elke dag geopend van 12:00 tot 20:00 uur. De STRP Scenario's en het STRP Music programma hanteren andere openingstijden, deze zijn te vinden in het programma.

Eten & drinken


Even een pauze nodig? Neem een koffie of een snack in het STRP Café in het Pullman Hotel. Of drink een drankje in de STRP Bar in Residency for the People (Kerkstraat 1)! Dit jaar is STRP een samenwerking aangegaan met Residency for the People voor een residency rondom het thema van dit jaar The end of infinity. Met The Frik Show biedt food designer Camille Pelissou een creatief alternatief voor de 'all you can eat cultuur' van nu. Nieuwsgierig geworden? Lees hier meer over de Frik Show!

Accommodatie


Twee van onze Expo locaties zijn daadwerkelijk hotels! Pullman Hotel Cocagne Eindhoven ligt in het gezellige hart van Eindhoven, recht tegenover het luxe winkelcentrum De Heuvel. Dankzij de centrale ligging is ons hotel de ideale uitvalsbasis om Eindhoven te verkennen. Hotel Mariënhage is een luxe boutique hotel in het DOMUSDELA complex, ook midden in het hart van de energieke designstad Eindhoven. Een paradijselijk hotel gelegen in monumentaal erfgoed, waaronder een klooster dat vroeger behoorde tot de kloosterorde van de Augustijnen. Van plan om een paar dagen in Eindhoven te verblijven? Check in bij een van deze hotels en geniet van uw verblijf!

Bezoek STRP Festival online!


Na twee digitale edities van het festival, vindt STRP Festival 2022 plaats in een hybride vorm. Voor de STRP Online Expo heeft STRP alle kunstenaars gevraagd een digitale versie van hun werk te maken. Van 7 t/m 10 april zijn deze werken te zien in de STRP Online Expo, toegankelijk met je reguliere STRP Expo ticket of een STRP Digital ticket. Met dit laatste ticket kun je ook deelnemen aan de online STRP Scenario's - deze vinden namelijk zowel in Eindhoven als online plaats. Tijdens het festival zijn de STRP Online Expo en de online Scenarios te vinden op www.strp.nl.

STRP app


STRP Festival 2022 heeft een app! Download Timesquare voor Apple or Android en markeer STRP Festival 2022 als je favoriet om altijd op de hoogte te zijn van het programma.

FAQ


Heb je meer praktische vragen over het festival? Check de FAQ!