×
First things first. We use cookies to improve your experience.   Privacyverklaring
Accept

Reis naar de toekomst met Next Nature Future Travels!

STRP
2 min leestijd
17 feb 2022

Tijdens deze barre wintermaanden reis je met Next Nature Future Travels (NNFT) naar een wel heel bijzondere bestemming: de toekomst! Geen 10, 100 of 1000 jaar, maar miljarden vooruit; tot voorbij het moment dat de zon is opgebrand.

Tot en met 27 februari biedt NNFT excursies naar een spectaculaire toekomst, voorbij ruimte en tijd. Als crew van onze planeet Aarde kom je op de luchthaven Evoluon, waar je instructies krijgt van het ruimtereis-personeel. Ze helpen je aan boord van de VR Tijdmachine, een carrousel-achtige machine die je door de lucht laat zweven. Vervolgens start de indrukwekkende VR-ervaring die ongeveer tien minuten duurt.

Speciaal voor leerlingen van het lager en middelbaar onderwijs biedt STRP een workshop voor NNFT waarbij we ├ęcht gaan langetermijndenken, tot een paar miljard jaar verder. In de VR-ervaring, ontwikkeld door kunstenaar Floris Kaayk, Maze de Boer en Next Nature Network, onderzoeken en verbeelden ze samen de verre toekomst. Leeft de mens over een miljard jaar nog? Neemt de natuur het over? Neemt de technologie het over? Of is alles versmolten? En hoe worden wij betere voorouders van mensen, de natuur en de technologie van onze toekomst?

Wil je ook op reis naar de toekomst? Lees hier meer over de workshop en NNFT!